La policia s’apunta dues detencions més

Sense que hagin transcendit més detalls fins el moment, al llarg de les darreres hores, la Policia Local de Malgrat de Mar ha hagut d’efectuar dues actuacions amb el resultat final de dos individus detinguts.

El primer cas es tracta de la identificació i posterior detenció d’un home que es trobava en cerca i captura. Els fets van tenir lloc divendres. Pel que fa a la darrera actuació, aquest dissabte a la nit, la policia ha intervingut en un succés relacionat amb la violència de gènere. La persona detinguda és un home de nacionalitat estrangera que es trobava de vacances al municipi.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.