S’estimba amb un cotxe robat i li troben 3 quilos de droga

Aquest passat diumenge a la nit, un agent de policia fora de servei, va donar l’avís d’un individu que estava cometent un robatori a l’interior d’un cotxe estacionat al barri Sant Pere de Tordera. Immediatament, es va iniciar la cerca tant del vehicle com del sospitós.

Segons ha informat la Policia Local de Tordera, poc després de l’activació de l’alerta, una patrulla el va localitzar dins el mateix municipi. En veure’s identificat i per tal d’evitar ser atrapat, el delinqüent es va donar a la fuga, donant pas a una persecució que va finalitzar quan el conductor del vehicle va acabar patint un accident en sortir de la via per on circulava. Finalment, l’individu, veí de Tordera, va resultar ferit, detingut i traslladat a l’hospital custodiat per agents de policia.

Durant el posterior registre del cotxe sinistrat, s’hi va trobar i requisar una bossa que contenia uns tres quilos de marihuana.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.