Coto de caza

àudio-opinió

Malgratenques i malgratencs de tota la vida! Nouvinguts i nouvingudes! Veïnes i veïns benestants, ben situats, ben vistos, de bona presència, simpàtics, membres d’entitats culturals, esportives o socials! Professionals del què sigui, amb coneixements d’alguna cosa que soni bé, dones, homes, joves, nets i polits! Amb aquest suggerent i canyí títol, us informo que s’ha iniciat la temporada de caça (tot i que alguns s’hi han avançat, val a dir).

El dia 28 de maig de l’any 2023, està previst que se celebrin les pròximes eleccions municipals. Per tant, els partits ja busquen ufanosos nous membres amb qui farcir les seves llistes electorals. “Volem renovar les cares!” “Farem una llista jove!” “Busquem gent que s’estimi el poble!” “Cerquem professionals preparats!” “Donarem un nou impuls al municipi!”, us diran.

El que no us diran és que molts hi anireu només per fer “bulto” i per atraure vots. La veritat és que la majoria de partits es regeixen de manera autòcrata, sectària o familiar, és a dir, en manen i tallen el bacallà un, dos o tres, tot i que ho vesteixen d’una altra manera. La resta i les seves opinions poc importen. Això sense comptar que alguns grups municipals encara necessiten permís dels antics de la colla per posar una coma en el guió preestablert.

Si us han trucat ja per formar part d’alguna llista, penseu-vos-ho bé. Penseu si més no, per què bona part dels que anaven a les darreres eleccions, en aquestes ja no hi seran.

Apa! Sort! I recordeu: a la foto ben guapos totes i tots, fent veure que som un equip i ens ho passem molt bé treballant per Malgrat de Mar.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.