Un avís per ocupació acaba en falsa alarma

Aquest divendres a la tarda, al voltant de les tres, l’amo d’un bloc d’habitatges del carrer Llibertat de Malgrat de Mar ha donat l’avís d’un intent d’ocupació en una de les seves propietats. Efectius de la Policia Local s’han desplaçat immediatament fins el lloc dels fets, circulant amb els vehicles policials a gran velocitat per diversos carrers del municipi, un fet que ha aixecat les alarmes i preocupació entre els veïns pel què podia estar passant. En arribar, la policia s’ha trobat l’amo de l’immoble davant el portal de l’habitatge en qüestió. Ha estat el mateix propietari qui ha comunicat els agents que finalment es tractava d’una falsa alarma i que tot s’hauria degut a un malentès amb l’arrendador d’un dels pisos que tenia llogats.

elmalgratenc.cat

La teva aportació econòmica contribueix a tirar endavant aquest projecte. Les donacions són exclusivament per a sufragar les despeses que comporta desenvolupar-lo.

Fem camí plegats!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.