Un ferit per un tret després d’una persecució policial

Aquest dimarts a la tarda, al voltant de les quatre, els Mossos d’Esquadra han alertat d’uns individus que fugien en un vehicle després de perpetrar un delicte. Segons la Policia Local de Tordera, els delinqüents s’han dirigit al veïnat de Sant Pere. Ho han fet en direcció contrària, posant en perill “a les persones que en aquell moment es dirigien a la sortida de l’escola”. Sortosament, la policia ha pogut interceptar el vehicle i reduir els seus ocupants, dels quals un ha resultat ferit durant l’actuació policial. Posteriorment ha estat “traslladat a un centre sanitari”.

Fins el moment, es desconeixen els detalls dels fets. En aquest sentit, la policia ha demanat els veïns de Tordera no fer “difusió de rumors ni informacions falses” ja que la investigació es troba oberta i en mans dels Mossos d’Esquadra.

Segons darreres informacions publicades, l’individu ferit ho hauria estat com a conseqüència d’un tret efectuat per la policia. L’altre delinqüent s’hauria donat a la fuga.