Un avís per robatori acaba en no-res

La Policia Local de Malgrat de Mar ha aturat, escorcollat i identificat un home sospitós d’haver comès un furt en un supermercat, ubicat a l’avinguda Mediterrània. Els fets han tingut lloc aquest dimecres al migdia, al voltant de dos quarts de dotze.

La policia ha realitzat un exhaustiu registre a l’home -d’uns 45 anys d’edat i nacionalitat estrangera. Se li ha comprovat els efectes que duia a l’interior de la motxilla, les butxaques dels pantalons i se l’ha fet descalçar.

Finalment, després que a l’individu no se li hagi trobat res al damunt amb caràcter d’haver estat robat i la identificació resultés negativa, la policia l’ha deixat emprendre el seu camí.

L’actuació policial ha aixecat cert rebombori entre veïns del barri i treballadors d’establiments comercials. També ha desviat la mirada d’alguns conductors, que degut a l’anomenat “efecte badoc” han arribat a posar en risc la integritat de persones mentre creuaven el pas de vianants.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.