Un avís per robatori acaba en no-res

La Policia Local de Malgrat de Mar ha aturat, escorcollat i identificat un home sospitós d’haver comès un furt en un supermercat, ubicat a l’avinguda Mediterrània. Els fets han tingut lloc aquest dimecres al migdia, al voltant de dos quarts de dotze.

La policia ha realitzat un exhaustiu registre a l’home -d’uns 45 anys d’edat i nacionalitat estrangera. Se li ha comprovat els efectes que duia a l’interior de la motxilla, les butxaques dels pantalons i se l’ha fet descalçar.

Finalment, després que a l’individu no se li hagi trobat res al damunt amb caràcter d’haver estat robat i la identificació resultés negativa, la policia l’ha deixat emprendre el seu camí.

L’actuació policial ha aixecat cert rebombori entre veïns del barri i treballadors d’establiments comercials. També ha desviat la mirada d’alguns conductors, que degut a l’anomenat “efecte badoc” han arribat a posar en risc la integritat de persones mentre creuaven el pas de vianants.