Desmunten un altre punt de venda de droga

Aquest dijous, la Policia Local de Malgrat de Mar ha desmuntat un punt de venda de droga al municipi. Es tracta d’un bar-restaurant ubicat al carrer Sant Esteve.

Segons la policia, s’ha detingut el traficant, un individu de nacionalitat subsahariana i reincident, i a qui en el moment de la seva detenció se li han requisat diverses quantitats de cocaïna, haixix i marihuana. La policia també ha denunciat el titular del local per permetre-hi la venda en el seu interior.

A mitjans del passat mes de maig, la policia ja va desarticular un altre punt de venda de droga. En aquest cas, una casa al carrer Riera. En l’operatiu, que es va saldar amb tres detinguts, diverses quantitats de droga intervinguda i tres mil euros en efectiu, hi van actuar unitats dels Mossos d’Esquadra i agents de la Policia Local de Malgrat de Mar.  

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.