Detecten una colònia d’escarabats als arbres

Una colònia d’escarabats ha aparegut en els arbres que hi ha plantats a la zona del cementiri, a l’avinguda Mediterrània. En concret, tres de les mèlies són les infectades per l’insecte.

L’escarabat s’enfila pel tronc i les branques dels arbres i es compta per milers. Pel que sembla, s’ha deixat veure després d’uns treballs de manteniment i desbrossament efectuat per treballadors del servei municipal de jardineria.

Es tracta d’una “raresa”, que de moment només afecta els arbres esmentats. Segons s’ha indicat, els fets ja s’han posat en coneixement d’una experta en biologia que, entre d’altres qüestions, determinarà de quina espècie d’escarabat es tracta i quins efectes pot comportar per a les mèlies afectades.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.