Malestar pel termini d’inscripcions al casal municipal d’estiu

Tard i malament. Tot just aquest passat dimarts, el govern malgratenc ha anunciat l’obertura de les inscripcions per al Casal Municipal d’Estiu, que es podran fer entre els dies 10 i 15 de juny. Unes dates que no complauen a les famílies interessades en apuntar-hi els seus fills, ja que consideren que arriben amb molt retard i han hagut d’espavilar-se a inscriure’ls a altres casals degut a la demora.

Fa unes setmanes, diverses famílies van traslladar la seva preocupació per l’obertura d’inscripcions del casal. Una situació que va aixecar fins i tot dubtes pel que fa a la seva realització enguany. Per tal d’apaivagar els ànims, des de la regidoria d’Educació es va llançar un missatge de tranquil·litat, indicant que les inscripcions s’obriren a principis del mes juny. Cosa que, finalment, no ha passat i s’hauran de fer quinze dies més tard del previst.

Un altre dels aspectes que està aixecant força polseguera és el que mares i pares qualifiquen de “discriminació”. En aquest sentit, han denunciat que els infants amb necessitats especials no podran gaudir del casal si no estan escolaritzats en un centre educatiu ordinari, un dels requisits indispensables per inscriure’ls aquest 2022. Degut a això, temen que se’n quedin fora i hagin de buscar irremeiablement alternatives a corre-cuita i fora de Malgrat de Mar. Els afectats acusen el govern de poca empatia i manca de sensibilitat.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.