Valoren cas per cas els infants NESE per inscriure’ls al Casal Municipal d’Estiu

Aquest divendres al matí, durant una trobada informal a les Peixateries Velles de Malgrat de Mar, la política responsable de l’àrea d’Educació ha entomat les preguntes de elmalgratenc.cat relacionades amb el Casal Municipal d’Estiu. Lurdes Borrell ha parlat de les polèmiques sorgides arran la supressió enguany del servei de menjador i les inscripcions dels infants amb necessitats especials.

entrevista Lurdes Borrell-Casal Municipal d’Estiu

elmalgratenc.cat

La teva aportació econòmica contribueix a tirar endavant aquest projecte. Les donacions són exclusivament per a sufragar les despeses que comporta desenvolupar-lo.

Fem camí plegats!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.