Enquesta: jornada contínua a l’escola

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

Des d’aquest dimarts, les escoles públiques Montserrat i Marià Cubí de Malgrat de Mar apliquen la jornada continua als centres, una mesura que es fa cada mes de juny, abans de finalitzar el curs. Les concertades -Chanel, Fonlladosa i Vedruna-, però, no ho han fet i els alumnes van a l’escola en l’horari habitual.

El debat sobre l’aplicació de la jornada contínua a les escoles segueix obert. El model compta amb partidaris i detractors que esgrimeixen arguments a favor i en contra. En el plantejament d’aquest horari intensiu, com sovinteja en massa ocasions, no s’inclou la voluntat o opinió dels més afectats: els infants.