Comiat al malgratenc mort en accident laboral

Aquest dijous a la tarda s’ha dut a terme, a la mesquita del carrer Girona, la cerimònia de comiat al treballador mort el passat cap de setmana en un càmping del Camí de la Pomereda. Es tracta d’un home d’uns cinquanta anys d’edat, d’origen magrebí, veí del municipi i que deixa vídua i fills.

L’accident es va produir mentre manipulava la porta metàl·lica d’accés a les instal·lacions. Fonts pròximes, han apuntat que l’automatisme no funcionava i que en intentar obrir-la manualment li va caure al damunt. Tot i que se’l va traslladar a l’hospital en vida, les greus ferides li van provocar la mort unes hores després. Els fets exactes, però, encara s’han d’esclarir. Fer-ho està en mans dels Mossos d’Esquadra i el Departament de Treball, que han obert una investigació.

Fins el moment, des de Malgrat de Mar no hi ha hagut cap mostra de condol pública, a diferència de com sí s’ha fet en altres ocasions.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.