Crema un contenidor en un hotel en obres

Aquest divendres a la nit, s’ha declarat un incendi en un hotel en obres de Malgrat de Mar. En concret, ubicat a la plaça Marià Cubí del municipi, a tocar del Passeig de Llevant i l’estació de tren. El foc s’ha produït en un contenidor d’obra carregat de material altament inflamable com fusta i cartró, provinent dels treballs de reforma que s’hi estan fent.

Efectius de la Policia Local han estat els primers en arribar al lloc del succés. Amb l’ajut d’extintors, els agents han iniciat els treballs d’extinció. Poc després, s’hi han personat diverses dotacions dels Bombers, que han remullat el foc i en pocs minuts l’han donat per extingit.

Sortosament, no s’ha hagut de lamentar danys personals. A hores d’ara, les causes del foc es desconeixen.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.