Detinguts els presumptes autors de l’assassinat d’un home a Tordera

Segons han informat els Mossos d’Esquadra, aquest matí un home ha mort violentament a Tordera. Els fets s’haurien produït al voltant de les onze, en un bloc d’habitatges del barri Sant Daniel. La víctima hauria mort com a conseqüència dels trets rebuts amb una arma de foc. Fins el lloc del succés s’hi han desplaçat professionals del Servei d’Emergències Mèdiques per intentar reanimar l’home, que finalment ha perdut la vida.

Immediatament, la policia ha muntat un dispositiu per tal de localitzar els responsables de l’assassinat. L’operatiu ha culminat amb la detenció dels presumptes autors a la B-40 a Mataró.

Fins el moment, es desconeixen més detalls de tot plegat. La policia ha obert la investigació pertinent que permetrà esclarir les circumstàncies que envolten els fets.