La reforma del Centre Cultural s’encareix

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

Malgrat de Mar no és una excepció. El municipi també està patint les conseqüències derivades de la crisi energètica que s’arrossega des del 2021incrementada ara per la guerra a Ucraïna- i que ha provocat una davallada en el subministrament dels materials de construcció, així una escalada de preus dels mateixos. Amb aquest arguments, el govern local ha volgut justificar l’estancament de les obres de reforma del Centre Cultural. Ho ha explicat el responsable polític d’Urbanisme durant el darrer ple municipal. A demandes d’Esquerra, a l’oposició, Jofre Serret ha reconegut que la licitació dels treballs ha quedat deserta. En concret, el primer dels dos lots exposats a llum pública per un valor estimat de més d’un milió d’euros. Serret ha refermat les seves declaracions assenyalant l’augment del cost dels materials destinats a la façana de l’equipament.

Tot i les circumstàncies adverses, el regidor ha assegurat que el consistori insistirà en tirar endavant la millora del Centre Cultural. Per fer-ho, s’incrementarà la partida econòmica “adequant-la a la nova situació”, ha subratllat sense especificar-ne la quantia.

Mentre es manté l’equipament tancat, les entitats hauran de desenvolupar les seves activitats en diferents espais municipals. El pati de l’escola pública Montserrat n’és un d’ells. En aquest sentit, s’hi habilitarà un escenari aixoplugat per una carpa on s’hi representaran en breu obres de teatre i d’altres. Precisament, les entitats que usen amb assiduïtat el Centre Cultural seran informades periòdicament dels canvis soferts amb motiu de l’allargament dels treballs que es volen fer a l’equipament, s’ha compromès Jofre Serret.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.