Renuncien a instal·lar l’”envelat cultural”

L’empresa a qui el consistori ha adjudicat la instal·lació d’un “envelat cultural” ha renunciat a fer-ho, segons han assegurat veus municipals consultades. A hores d’ara, els motius de la renuncia es desconeixen. El termini per optar als treballs va finalitzar fa un mes. La iniciativa hauria de servir per cobrir les necessitats de diferents entitats locals, en espera que es facin els treballs de remodelació del Centre Cultural, l’adjudicació dels quals ha quedat deserta.

Tot i això, les mateixes fonts han assenyalat que des de l’ajuntament s’han iniciat converses amb una segona empresa per tal que es faci càrrec de la instal·lació de l’envelat.

Durant el passat ple ordinari, des del govern, després d’assegurar que el procés tant de la instal·lació de la carpa com dels serveis que l’acompanyen es trobava en la seva fase final, es va recordar que l’espai alternatiu projectat s’ubicarà al pati de l’escola pública Montserrat. L’envelat disposarà d’un equipament de llums i so, així com un escenari, que permetrà realitzar-hi obres de més gran format que les que es feien al Centre Cultural, tot i que “no tindrà les mateixes comoditats”.

el pati de l’escola Montserrat on s’hi vol ubicar l’espai cultural alternatiu

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.