290.000 euros per reasfaltar una vintena de carrers

Malgrat de Mar té previst embrancar-se en el reasfaltat d’aproximadament 25 carrers i 2 aparcaments. Els treballs, que han de durar al voltant d’un mes, s’ha previst que es facin al llarg d’aquest estiu i compten amb un pressupost de més de 290.000 euros, tal i com consta en la plataforma de contractació pública de la Generalitat.

Els aparcaments que es veuran afectats són els de Can Rierola i plaça Catalunya. A les avingudes Pins i Francesc Sanllehí i Bosch també s’hi faran tasques de manteniment. Pel que fa als carrers on s’hi preveu actuar són: Camí del Pla, Badalona, Girona, Joaquim Ruyra, Josep Caralt, Indústria, Llibertat, Estany, Montagut, Lleida, Pirineus, Isaac Albèniz, Verneda, Ponent, Ramon Turró, Sant Esteve, Sant Pere, Canigó, Doctor Marañón, Font de la Mina i Camí de la Pomereda.

Segons s’ha indicat des del consistori, l’objectiu de l’actuació és el “manteniment preventiu del ferm viari dels trams més deteriorats de Malgrat de Mar”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.