Torna el ball de morratxes

Aparadors de diferents comerços de Malgrat de Mar llueixen un objecte ben curiós. Es tracta d’una morratxa, un recipient en forma d’ampolla fet de fang i obra de l’escultor Jaume Marès. No és un producte per vendre ja que la seva finalitat, a banda de la decorativa, forma part de la campanya de promoció d’una de les festes locals amb més tradició al municipi. El Ball de Sant Joan i Sant Pau anirà a càrrec de l’Esbart Mar Blava, que enguany commemora els seus 80 anys d’existència. L’acte s’ha previst celebrar-lo diumenge dia 26 de juny al parc de Can Campassol, a les 19.30 h.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.