Sant Joan i Sant Pau, els preliminars

Aquest dissabte a la tarda, components de l’Esbart Mar Blava han estat assajant a les Peixateries Velles alguns dels balls que tenen previst oferir durant la festa dedicada a Sant Joan i Sant Pau. L’acte comptarà amb la presència d’antics membres de la colla de dansaires malgratenca, que s’hi han aplegat de nou amb motiu de la celebració dels 80 anys de vida de l’esbart.

La tradicional activitat es farà al parc de Can Campassol el pròxim diumenge dia 26 de juny. L’Esbart Mar Blava oferirà un total de vuit balls. La festa culminarà amb el trencament de les morratxes.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.