La policia frustra un segrest

Segons ha relatat la Policia Local de Calella, agents del cos han frustrat una “temptativa de segrest d’una persona” al municipi maresmenc. Els fets han ocorregut aquest dilluns. En ser coneixedors del succés, una patrulla ha perseguit els autors del segrest, que viatjaven en un vehicle amb la víctima en el seu interior. La persecució s’ha estès fins a la localitat veïna de Sant Pol, on el cotxe dels delinqüents ha estat interceptat. La policia ha pogut rescatar la víctima. Han estat agents de la Policia Local de Sant Pol i Mossos d’Esquadra els qui, alertats prèviament, han pogut detenir els autors del delicte, que s’havien escapolit corrents.

A hores d’ara es desconeix la identitat de la víctima i dels autors dels fets, així com dels motius del segrest. Una unitat especialitzada de la policia catalana s’ha fet càrrec de la investigació per esbrinar els detalls de tot plegat.