Situació de risc d’incendi per terrenys sense desbrossar

Des de fa unes dues setmanes, s’ha procedit a la neteja de solars buits a Malgrat de Mar. Els treballs es realitzen per garantir que els terrenys reuneixen les condicions idònies de seguretat i salubritat. La mesura serveix per evitar possibles incendis de cara a la celebració de la revetlla de Sant Joan. Alguns d’aquests espais es troben plens de vegetació baixa i seca.

De la neteja dels espais de titularitat municipal se n’encarrega l’àrea de Serveis Territorials del consistori. Als privats se’ls fa arribar un requeriment per tal que siguin els propietaris els qui ho facin. En cas contrari, ho farà l’ajuntament. Posteriorment hauran d’abonar el cost de la neteja.

Però a poques hores de l’inici de la festa, encara hi ha terrenys que no s’han desbrossat, amb el conseqüent perill que comporta tenir-los en aquest estat, ja que s’hi podria provocar un incendi. És el cas d’uns que es troben entre els carrers Joan Benimeli, Badalona i Josep Ragull i Vilaró. Els terrenys pertanyen a un grup immobiliari propietat de la Sareb, una empresa formada per diverses entitats bancàries, entre d’altres.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.