Cremen uns terrenys sense desbrossar

Segons ha informat la Policia Local de Malgrat de Mar, la revetlla de Sant Joan ha transcorregut pràcticament amb total normalitat, sense incidents destacables. Només cal assenyalar, un incendi en uns terrenys sense desbrossar, a tocar la zona del mercat dels dijous. Segons testimonis dels fets, el foc s’hauria produït al voltant de la mitjanit com a conseqüència del llançament d’un petard. El foc ha estat extingit ràpidament i sortosament no s’ha hagut de lamentar danys personals.

Foto: Lucía Orihuela

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.