Atropella una vianant i es dona a la fuga

Segons ha confirmat la Policia Local de Malgrat de Mar, el conductor d’un vehicle s’ha donat a la fuga després d’atropellar una persona. Els fets han ocorregut aquest dijous a primera hora del matí, a l’avinguda Tarragona, davant la piscina municipal. La víctima ha rebut l’impacte del cotxe per causes que no s’han detallat. La trompada li ha provocat contusions de caràcter lleu. A hores d’ara no s’ha pogut identificar el vehicle ni el seu conductor.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.