S’allarga la campanya d’ajut a Tororo

L’escola pública Montserrat de Malgrat de Mar ha decidit allargar la iniciativa solidària endegada per alumnes de 4t i 5è. Es tracta d’una campanya de recollida de sabates i samarretes per a nenes i nens d’un centre educatiu ubicat a Tororo, Uganda. En aquest racó del món, s’hi troba el monjo malgratenc Sergi d’Assís, que és qui recollirà el material i el repartirà entre la població de la localitat africana.

La campanya d’ajut durarà fins el pròxim mes de setembre. De sabates i samarretes no se’n podran lliurar, ja que l’escola es troba tancada degut a les vacances d’estiu. En canvi, però, qui hi vulgui col·laborar pot fer un donatiu en algun dels 35 comerços que també hi participen. En aquests establiments s’hi pot trobar unes guardioles que han dissenyat alumnes de l’escola Montserrat i que serveixen per recollir diners. Uns diners que serviran per pagar les despeses d’enviament del material que s’ha de fer arribar a Tororo.

El passat diumenge 3 de juliol, el cor Simeboll de Malgrat de Mar va organitzar un concert a la Capella de l’Antic Hospital. L’acte es va fer per donar suport a la campanya. A través de les “aportacions voluntàries” dels assistents, s’hi van recollir més de 700 euros.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.