Banderoles de colors només al centre

A petició de l’Associació de Comerciants de Malgrat de Mar, des de l’àrea de Promoció Econòmica s’ha fet penjar banderoles de colors en els carrers del centre. Es tracta d’un intent més de dinamitzar i donar visibilitat a la zona comercial del nucli antic del municipi. Les banderoles -reaprofitades-, doncs, omplen els carrers Desclapers, Mar i Ramon Turró.

No és la primera vegada que Malgrat de Mar engalana alguns dels seus carrers amb iniciatives similars. L’any 2017, les banderoles es van convertir en els principals elements d’ornamentació en carrers i places de diferents barris de Malgrat de Mar. Se’n van penjar un reguitzell de fins a 11 quilòmetres, bàsicament en punts i espais on es desenvolupaven bona part de les activitats de la festa major d’estiu. El motiu de guarnir també els barris responia a la voluntat del govern local del moment de que tots els barris gaudissin de la festa major, es va dir.

Un any abans, el 2016, es va posar en marxa la idea de fomentar la participació i implicació dels veïns del municipi a l’hora d’engalanar els seus carrers. Des del consistori, es va impulsar un concurs popular per la festa major de Sant Roc. Al concurs només s’hi va presentar un carrer i la iniciativa no va prosperar.

On sí es manté l’ornamentació de carrers a títol particular és en els carrers Mallorca i Blanch, que des de fa uns anys han recuperat la celebració de la seva festa estiuenca.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.