Busquen una persona desapareguda al mar

Efectius dels diferents serveis d’emergències cerquen des d’ahir a la tarda una persona desapareguda al mar, a la zona de S’Abanell de Blanes. Segons haurien assegurat testimonis dels fets, un banyista s’hauria endinsat a l’aigua i no hauria tornat a la sorra.

L’alerta s’ha rebut al voltant de les sis de la tarda. Immediatament, s’ha desplegat un ampli dispositiu per tal de localitzar el possible desaparegut, sense que fins el moment hagi donat resultat positiu.

Ben entrada la nit, a dos quarts d’onze, s’ha aturat la recerca, en espera de prendre una decisió sobre la seva continuïtat al llarg d’aquest matí de dijous.

foto: AjBlanes

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.