Suspenen la recerca del banyista desaparegut

24 hores després d’iniciar-se el dispositiu de recerca d’un banyista desaparegut al mar, la policia no ha trobat prou indicis que certifiquin la seva absència. No se n’ha trobat cap rastre i ningú ha denunciat la seva desaparició. És per això, que finalment s’ha decidit plegar veles i els serveis d’emergències desplaçats fins el lloc dels fets han suspès l’ampli operatiu desplegat, on hi han participat desenes de professionals de diferents cossos com Protecció Civil, Policia Local, Sistema d’Emergències Mèdiques, Mossos d’Esquadra, Bombers i Guàrdia Civil, entre d’altres.

L’actuació de cerca es va iniciar dimecres, arran el testimoni de dues persones que havien assegurat veure com un home desapareixia a l’aigua mentre nedava, a la zona de la costa de la platja de S’Abanell, a Blanes.