Es parteix un arbre al Passeig Marítim

Aquesta tarda de dissabte, al voltant de les tres, un arbre de la zona turística s’ha partit. Segons testimonis dels fets, s’ha sentit un fort soroll i immediatament han vist l’arbre al damunt d’una motocicleta i un cotxe estacionats davant l’espai enjardinat on es troba plantat l’arbre. Sortosament, ningú ha resultat ferit.

Els serveis de les brigades municipals seran els encarregats d’enretirar-lo. Tot apunta, que les causes del sinistre serien degudes al mal estat de l’arbre.

foto cedida

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.