Un festival de més de 18.000 euros

El govern local ha gastat de les arques públiques més de 18.000 euros per a instal·lar el festival Nomad a Malgrat de Mar, que se celebra durant tot aquest cap de setmana en el parc Francesc Macià.

El festival està organitzat per una empresa privada -contractada des de l’ajuntament- i compta amb la realització de diverses activitats, bona part de les quals estan adreçades a un públic bàsicament de caràcter familiar. Així doncs, els visitants i curiosos que hi assisteixin -6.000 fins el moment, segons el consistori- hi trobaran concerts, parades de venda de productes etiquetats de proximitat i jocs i espectacles per als infants, entre d’altres.

Per al bon desenvolupament del Nomad, que s’ha celebrat per segona vegada consecutiva al municipi, el consistori ha cedit el recinte públic i ha facilitat alguns aspectes tècnics relacionats amb la instal·lació de la seva infraestructura.

Al llançament del festival no hi ha faltat les fotos de rigor, promocionant tant el mateix esdeveniment com a determinats polítics locals.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.