Un festival de més de 18.000 euros

El govern local ha gastat de les arques públiques més de 18.000 euros per a instal·lar el festival Nomad a Malgrat de Mar, que se celebra durant tot aquest cap de setmana en el parc Francesc Macià.

El festival està organitzat per una empresa privada -contractada des de l’ajuntament- i compta amb la realització de diverses activitats, bona part de les quals estan adreçades a un públic bàsicament de caràcter familiar. Així doncs, els visitants i curiosos que hi assisteixin -6.000 fins el moment, segons el consistori- hi trobaran concerts, parades de venda de productes etiquetats de proximitat i jocs i espectacles per als infants, entre d’altres.

Per al bon desenvolupament del Nomad, que s’ha celebrat per segona vegada consecutiva al municipi, el consistori ha cedit el recinte públic i ha facilitat alguns aspectes tècnics relacionats amb la instal·lació de la seva infraestructura.

Al llançament del festival no hi ha faltat les fotos de rigor, promocionant tant el mateix esdeveniment com a determinats polítics locals.