Més Neus Català

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

Aquest dissabte a la tarda, s’ha iniciat una nova fase de l’espai que Malgrat de Mar dedica a l’activista Neus Català. Després del mural realitzat dijous per un grup de joves malgratencs, ara és l’hora del reconegut artista Miquel Wert. L’autor plasmarà la seva obra en una paret de l’edifici privat que hi ha a tocar la parcel·la dedicada a Neus Català.

La creació d’aquest espai en homenatge a la lluitadora antifeixista catalana arrenca d’una proposta presentada per Esquerra l’any 2019 i que fou rebuda positivament per la resta de partits polítics amb representació municipal.

A banda dels murals, l’actuació també contempla la col·locació de nou mobiliari urbà a la zona.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.