Adjudiquen els treballs de millora del clavegueram al carrer Indústria

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

El govern local ha adjudicat les obres que han de permetre millorar el clavegueram del carrer Indústria. A la licitació del projecte s’hi van presentar tres empreses, de les quals s’ha optat per la que ha ofertat el preu més econòmic. Així doncs, les obres costaran finalment uns 337.000 euros -dels 356.000 estimats pel consistori- i un cop comencin tindran una durada prevista de 4 mesos.

Els treballs de millora del clavegueram del carrer Indústria consisteixen principalment en la instal·lació d’un nou col·lector de recollida d’aigües. La mesura servirà per apaivagar els problemes d’inundacions que pateix el carrer Girona, perpendicular al primer. L’actual col·lector d’aigües pluvials se substituirà per un altre amb un diàmetre més gran que permetrà una major capacitat d’absorció.

La millora del clavegueram a la zona és una llarga reivindicació veïnal. Veïns consultats han aplaudit l’actuació, lamentant, però, que no se’ls hagi comunicat oficialment.

imatge d’arxiu

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.