Comerciants i assistents descontents amb el Nomad

Malgrat de Mar ha celebrat durant tot aquest cap de setmana la segona edició del Festival Nomad. Ho ha fet al parc Francesc Macià amb el que alguns ja s’han afanyat a qualificar d’èxit d’afluència de públic.

Però no tot han estat lloances per a l’esdeveniment. Des del sector comercial del municipi, responsables d’establiments locals consultats han manifestat el seu enuig per alguns aspectes relacionats amb el festival. En aquest sentit, han expressat la impossibilitat de participar-hi. Segons han dit, no se’ls ha facilitat l’oportunitat de formar-ne part i n’han quedat exclosos, mostrant-se ressentits amb el consistori.

Llargues i interminables cues -de fins a més d’una hora- per adquirir beguda o menjar, preus desorbitats i uns serveis al públic de mínims, són altres fronts oberts i que han estat en el punt de mira de molts assistents a l’esdeveniment, que s’han queixat per la manca de previsió.

El dia d’obertura del festival Nomad, al recinte s’hi van aplegar unes 6.000 persones, segons dades oficials.

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.