Les herbes envaeixen el carril bici

La vegetació envaeix diversos trams del carril per a bicicletes. En concret, ho fa en la part remodelada del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. Les zones enjardinades i el carril bici es troben a tocar.

Alguns usuaris han alertat del perill que això suposa, ja que hi han de circular amb dificultat, vigilant de no ensopegar-hi i tenint cura del poc espai que deixa la “vegetació invasiva” quan es creuen dues bicicletes que hi passen en sentits oposats.

Diversos ciclistes asseguren haver comunicat la problemàtica, però pel que sembla encara no s’hi ha posat remei.

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.