Tret de sortida a la millora del carrer Monturiol

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

El veïnat del carrer Narcís Monturiol, ja ha rebut l’anunci oficial on es comunica als afectats el començament de les obres de millora a la zona.

Segons detalla el document, lliurat aproximadament ara fa un mes, “l’inici dels treballs està previst per les properes setmanes i el termini d’execució és de tres mesos”. La carta consistorial també subratlla que “les obres no modificaran cap de les xarxes existents i només en la superfície del vial”.

La remodelació urbana pendent al carrer Narcís Monturiol preveu actuar en una superfície de 3.400 metres quadrats. S’hi faran diverses millores com, per exemple, augmentar la intensitat de la llum, s’hi posaran papereres al llarg del carrer i dos bancs per asseure’s-hi. A més, es renovaran algunes parts dels serveis bàsics, així com les voreres. També es pavimentarà la via.

Es tracta d’una reforma que s’allunya de la reclamada inicialment pel veïnat, que va traslladar al representants del consistori les necessitats essencials pel barri. Els veïns ho van fer durant el procés de participació ciutadana endegat per a dissenyar el projecte de remodelació.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.