Culpable!

Sóc còmplice. Còmplice de saber coses. De ser coneixedor de fets irregulars amb documents que ho avalen, amb noms i cognoms, dates i llocs… Sóc còmplice per no fer-ho públic. Primer, per protegir-ne les fonts. Després, per evitar-me denúncies no desitjades, les conseqüències de les quals des de la meva trista i patètica posició seria incapaç i pràcticament impossible d’afrontar.

Sóc còmplice de saber que n’hi ha que també n’estan al corrent, i tot i disposar de les eines, veu i posició necessàries per posar punt i final a les injustícies que es practiquen amb diners públics, s’aferren a la cadira del silenci, mirant cap a un altre costat, esperant que el temps passi, impassibles i inamovibles.

Còmplice també ho és part de la societat que llegeix el contingut d’aquest web, com si es tractés d’un entreteniment còmic producte d’un tarat local.

Sóc còmplice. I això em fa culpable.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.