Ensurt per una avaria en un quadre elèctric

Aquest dilluns al matí, al voltant de les onze, han saltat guspires del quadre elèctric d’un bloc de pisos del carrer Joan Maragall de Malgrat de Mar, ubicat damunt l’oficina de Correos.

Alertats de l’incident, fins el lloc dels fets s’hi han personat una patrulla de la Policia Local i efectius dels Bombers Voluntaris del municipi. També hi ha fet acte de presència una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Sortosament, tot plegat ha quedat en un ensurt i els cossos de seguretat i emergències no han hagut d’actuar. Un tècnic especialitzat és qui finalment s’ha encarregat d’arranjar l’avaria.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.