Detingut un octogenari per intentar degollar la parella

Un home de 80 anys d’edat, ha estat detingut per la policia després d’intentar degollar la persona amb qui convivia. Es tracta d’un veí de Palafolls i la víctima la seva dona.

El succés ha passat aquest dimarts al migdia. Segons ha informat la ràdio local, els veïns són els qui han donat l’alerta d’una forta discussió que s’estava produint en una casa. Immediatament, agents de la policia desplaçats fins el lloc dels fets han comprovat com la dona havia estat agredida pel seu marit amb un ganivet. La víctima ha rebut un tall al coll, de resultes del qual ha hagut de ser traslladada a l’hospital. Fins el moment, no es tem per la seva vida i hauria pogut ser donada d’alta avui mateix.

L’agressor, després de ser detingut, ha passat a disposició judicial acusat d’una temptativa d’homicidi.