El botó vermell permet la detenció de dos lladres

Dos lladregots han estat enxampats per la Policia Local de Malgrat de Mar poc després de cometre un robatori.

Els fets han ocorregut aquest dimarts a la tarda, al voltant de dos quarts de vuit, en un establiment ubicat a l’avinguda Bon Pastor. La persona que en aquell moment regentava la botiga, en adonar-se’n del furt, perpetrat per una parella -un home i una dona- ha activat immediatament el botó vermell, un dispositiu d’alerta instal·lat al mòbil connectat amb la policia. En pocs minuts, fins el lloc dels fets s’hi han presentat diverses patrulles, que han pogut detenir els delinqüents amb el material que s’havien endut de l’establiment. Fonts policials, han assenyalat que els lladres han oposat resistència en el moment de la seva detenció.

La policia investigarà els detalls del robatori i molt probablement als detinguts se’ls imputarà un delicte lleu per furt.

Aquest passat dilluns, la policia va detenir dos individus més. En aquesta ocasió, el robatori va tenir lloc a la zona turística. En concret, al Passeig Marítim. Els lladres s’havien endut una bicicleta.

elmalgratenc.cat és un espai d’informació i opinió sense ànim de lucre. La teva col·laboració és essencial per seguir oferint publicacions com aquesta. Pots fer la teva aportació clicant aquí. Gràcies!

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.