El govern s’ho repensa i engalana els barris

Des del consistori malgratenc, s’ha fet penjar banderoles de colors en diferents espais, ubicats especialment en places i carrers d’alguns barris. Així doncs, l’ornamentació llueix en llocs com Can Mercader, la Fàbrica de l’Aigua, Can Palomeres i la Germana Campos, entre d’altres.

La voluntat és crear ambient festiu i lúdic pels diferents punts del municipi per a aquests dies d’estiu i de festa major”, s’ha esgrimit per a argumentar la mesura.

Casualment, de banderoles de colors se’n van penjar en els carrers comercials de Malgrat de Mar ara fa poc menys de dues setmanes. L’actuació es va fer amb la intenció de donar visibilitat al comerç del centre. De la mesura en van quedar exclosos la resta de carrers. Un fet que va provocar certa indignació des d’alguns sectors i que ara el govern local sembla que ha volgut corregir.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.