Eclosió de sopars a la fresca i festes de carrer

Aquest estiu, Malgrat de Mar reviurà una antiga tradició com és la celebració dels tradicionals sopars a la fresca organitzats a diferents carrers. El relleu generacional i les ganes de socialització impulsades per les conseqüències postpandèmiques ho han empès. És la lectura que se n’extreu després de parlar amb algun dels responsables de les activitats veïnals.

De festes de carrer i sopars a la fresca se’ns faran en punts com el carrer Mallorca, Blanch, Sant Pere, Desclapers, Comerç i Maó.

Mallorca i Blanch ja fa uns anys que han recuperat la tradició d’embellir el carrer i organitzar un sopar de veïns. En d’altres, com el Comerç, s’hi tornarà a fer la popular sardinada. En el cas del carrer Maó, el veïnat -grans i petits- s’ha aplegat de nou per ornamentar-lo amb motiu mariners (xarxes, pops, meduses, peixos i d’altres hi lluiran al llarg dels pròxims dies) i, a més, s’han apuntat al concurs d’engalanar proposat des del consistori per donar vida al municipi durant el que queda de l’estiu i amb la vista posada a la celebració de la festa major de Sant Roc 2022.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.