El govern de Malgrat de Mar, al pregó de Blanes

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, acompanyada de regidors de l’equip de govern, ha assistit al pregó de la Festa Major de Santa Anna de Blanes. Sònia Viñolas, ho ha fet en qualitat de personalitat convidada pel consistori selvatà.

L’acte ha tingut lloc aquest dijous al vespre i s’ha celebrat a la Plaça dels Dies Feiners.

Es dona el cas, que l’acte del pregó de Blanes ha inclòs una de les activitats que casualment també es podrà veure ben aviat a Malgrat de Mar. Es tracta de l’espectacle “Bona gent”, protagonitzat per l’actor Quim Masferrer, el foraster que encetarà la festa local d’estiu i s’ha presentat com un dels plats forts d’aquest Sant Roc 2022.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.