Queixes per la manca de manteniment del mobiliari urbà

Sí bé és cert que al llarg dels darrers mesos part del mobiliari urbà, com bancs i papereres, s’ha anat renovant en diferents punts del municipi, en d’altres es pot comprovar com la manca de manteniment és inexistent.

Veïns de Malgrat de Mar han expressat el seu enuig per com es troben alguns bancs: plens d’excrements d’ocells que impossibiliten asseure-s’hi. Els denunciants es queixen que en plena onada de calor, buscant l’aixopluc d’un bon lloc a l’ombra, a raser d’un bon arbre, es troben amb l’estat de deixadesa en què es troben els bancs. Una problemàtica que fan extensiva a carrers, places i jardins. “La neteja del poble no és una prioritat per a l’actual equip de govern”, han etzibat.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.