300.000 euros més per la reforma del Centre Cultural

El govern local està entossudit en tirar endavant la reforma del Centre Cultural de Malgrat de Mar. Després de ratificar la declaració de “deserta” la licitació de la primera fase del projecte, s’ha aprovat augmentar la partida econòmica destinada als treballs de millora de l’edifici, bàsicament de la seva infraestructura.

Els nous preus s’ajusten als valors actuals del mercat i, per tant, la nova estimació efectuada des del consistori per reformar el Centre Cultural se situa en gairebé 2.000.000 d’euros. És a dir, 300.000 euros més que la valoració feta inicialment.

Es tracta d’una presa de decisió -l’augment de la partida econòmica- anunciada pel govern en el decurs de la sessió plenària celebrada durant el passat mes de juny. Precisament, al llarg del ple esmentat el govern va reconèixer que la licitació del primer lot exposat a llum pública -per un valor estimat de més d’un milió d’euros- havia quedat deserta. En aquell mateix moment, es va assenyalar com a causant de la situació l’augment del cost dels materials destinats a la façana de l’equipament. Un fet provocat per “la crisi energètica i la guerra a Ucraïna”, es va dir.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.