La gestió política i municipal, un “problema greu” a Malgrat de Mar

La transparència de l’ajuntament, el foment de la participació ciutadana, l’accés a l’habitatge, les oportunitats de feina i el transport públic entre d’altres qüestions han contribuït a qualificar com a “problema greu” la gestió política i municipal. Així ho valoren veïnes i veïns enquestats per la Diputació de Barcelona durant els mesos de desembre de 2020 a gener de 2021. Bona part dels mateixos enquestats consideren que al llarg del darrer any el municipi ha empitjorat.

El govern local està format per 8 regidors del PSC i 2 de Malgrat Ens Mou. Els partits a l’oposició són Junts per Malgrat, Esquerra i la CUP.

Segons dades extretes de la mateixa enquesta, tampoc se’n salven de la qualificació de “problema greu” l’oferta comercial, el trànsit, la seguretat ciutadana, la neteja, l’incivisme i el manteniment de carrers.

En canvi, però, un 80% de les persones enquestades estan “molt o bastant” satisfetes de viure a Malgrat de Mar.

Els resultats de la consulta formen part de l’anomenat Dibaròmetre. Una eina creada des de l’ens provincial per tal de “copsar la percepció de la ciutadania de la província de Barcelona sobre el seu municipi i els serveis que ofereix el seu ajuntament”.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.