Enxampen el conductor fugat després d’una col·lisió

La Policia Local de Malgrat de Mar ha localitzat el conductor d’un vehicle que es va donar a la fuga després de patir una col·lisió.

La topada va tenir lloc la matinada de dijous 28 de juliol. L’ocupant del cotxe va envestir tres vehicles que es trobaven estacionats a l’avinguda Costa Brava, molt a prop del Centre d’Atenció Primària. Segons va avançar la ràdio local el mateix dia del succés, un dels cotxes afectats va ser declarat sinistre total. Els altres dos van patir “danys de diversa consideració”.

Per poder iniciar la investigació corresponent que permetria enxampar l’autor dels fets, la policia disposava de poques dades. Una de les quals feia referència al color del vehicle. Després de visionar detalladament les imatges enregistrades per les càmeres de vídeo-vigilància instal·lades a la zona, la policia ha pogut determinar finalment el culpable de l’incident. Es tracta d’un veí de Palafolls, de qui no consten antecedents.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.