La millora del paviment d’una vintena de carrers, pendent

A mitjans del mes de juliol, va finalitzar el termini de licitació per optar als treballs de renovació del paviment d’una vintena de carrers de Malgrat de Mar. Segons ha transcendit, no s’hi ha presentat cap empresa interessada en fer-los. Se’n desconeixen els motius exactes pels quals la licitació s’ha hagut de declarar deserta, però tot apunta -tal i com ja ha succeït en diverses ocasions- que les causes serien l’augment del cost dels materials i la crisi de subministrament dels mateixos.

Els treballs de reasfaltat afectarien els aparcaments de Can Rierola i plaça Catalunya. A les avingudes Pins i Francesc Sanllehí i Bosch també s’hi farien tasques de manteniment. Pel que fa als carrers on s’hi preveu actuar són: Camí del Pla, Badalona, Girona, Joaquim Ruyra, Josep Caralt, Indústria, Llibertat, Estany, Montagut, Lleida, Pirineus, Isaac Albèniz, Verneda, Ponent, Ramon Turró, Sant Esteve, Sant Pere, Canigó, Doctor Marañón, Font de la Mina i Camí de la Pomereda.

En un inici, el preu estimat per a realitzar els treballs de reasfaltat era d’uns 300.000 euros. La previsió anunciada pel govern local, assenyalava l’estiu com l’època en què es durien a terme. De moment, però, sembla que no serà així. I en espera de la solució que s’emprengui des del consistori, les veïnes i veïns de Malgrat de Mar hauran de seguir patint els inconvenients i el perill que suposa tenir els seus carrers en mal estat.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.