Malgrat de Mar vol emular Las Vegas

Dos rètols il·luminats, “amb volum i de mida gegant”, ubicats a l’entrada del municipi entre la N-II i l’avinguda Costa Brava i en el Passeig Marítim, serviran per a donar la benvinguda als visitants. Els elements representaran el text “Malgrat de Mar” en tres dimensions i combinaran els colors blanc i blau. Els rètols s’instal·laran damunt una base de formigó -on hi estaran ancorats- i rebran il·luminació a través d’un sistema que incorporarà “llums de tipus LED, que eviten riscos per la salut humana, flora i fauna ja que produeixen una pèrdua mínima per calor, així com un estalvi energètic, que ajuda a la protecció del medi ambient i a reduir les emissions de CO2”, segons s’ha indicat des del consistori malgratenc. Aquest sistema d’il·luminació serà canviant, ja que es pretén usar per a “esdeveniments diversos”.

La iniciativa té un cost d’uns 60.000 euros i anirà acompanyada de tres rètols més. Aquests seran d’acer patinable -elaborat amb material impermeable i resistent a la corrosió atmosfèrica- i es col·locaran un a la rotonda de les Mines de Can Palomeres, un altre a la rotonda de l’avinguda Costa Brava amb avinguda de Francesc Sanllehí i Bosch i el darrer a la rotonda del carrer Girona amb carretera de Malgrat de Mar i Blanes.

La intenció de tot plegat és “modernitzar i actualitzar la imatge del municipi”, segons s’ha argumentat. La instal·lació d’aquests rètols es convertirà en un atractiu per a fotògrafs, turistes i visitants. Un fet que augmentarà la presència de Malgrat de Mar a les xarxes socials, comportant una major promoció del municipi com a destinació turística, s’ha assegurat.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.