Tres detinguts i un fugit durant un robatori en un supermercat

Segons els pocs detalls que han transcendit de fonts pròximes al succés, tres individus han estat detinguts per la Policia Local després de perpetrar un robatori en un supermercat.

Els fets han tingut lloc aquest dijous a la tarda, pels volts de les 15h, en un establiment del Passeig Marítim de Malgrat de Mar.

La policia ha rebut l’avís a través del “botó vermell”, un sistema d’alertes que molts comerciants tenen instal·lat en el seu dispositiu mòbil. En arribar al supermercat, la policia ha pogut detenir els tres lladres. Un quart s’hauria donat a la fuga poc abans de personar-se els agents,

Dos treballadors del supermercat han resultat ferits lleus en el forcejament amb els delinqüents, durant l’intent per retenir-los i evitar que s’escapolissin.

Els detinguts són tres individus de nacionalitat francesa d’origen algerià.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.