Arrenca un fanal i causa danys a dos cotxes

Dos cotxes han sofert diversos desperfectes -alguns de consideració- en caure’ls al damunt un fanal de l’enllumenat públic. L’incident l’ha causat el camió de la recollida de les escombraries durant les maniobres que realitzava el conductor del vehicle.

Els fets han ocorregut a primera hora d’aquesta nit de divendres. En concret, l’accident ha tingut lloc al carrer Aragó de Malgrat de Mar.

Tot indica, segons informacions recollides en el mateix lloc del succés, que un dels elements d’ornamentació que guarneix el carrer -amb motiu del concurs de festa major que se celebra al municipi- s’hauria enganxat al camió en el moment de la maniobra per sortir-ne. L’element, que travessava la part alta del carrer, estava lligat al fanal. Aquest ha cedit i caigut damunt els cotxes sinistrats. Sortosament, no s’ha hagut de lamentar danys personals.

Avisats de l’incident, agents de la Policia Local s’han fet càrrec de la situació. Treballadors de l’empresa de neteja viària s’han encarregat de retirar la runa que havia quedat escampada al terra.

Veïns del carrer han relatat que no és el primer cop que el camió de les escombraries provoca danys a vehicles estacionats a la zona, degut a la dificultat que representa maniobrar en un pas tan estret.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.