La remodelació del carrer Monturiol es demora un cop més

Fa més de dos mesos, el consistori va comunicar l’inici de la remodelació del carrer Narcís Monturiol. El comunicat oficial es va fer extensiu a tot el veïnat de la zona, que va interpretar-ho com a imminent.

Passat aquest llarg temps, però, les obres no han començat. Veïns consultats, han posat de relleu que ja tenen la situació normalitzada. En aquest sentit, han entomat la nova demora pràcticament impassibles. “Ja hi estem acostumats”, han expressat. Els afectats tampoc han sabut donar resposta a la pregunta sobre les causes de l’endarreriment, assegurant que “l’ajuntament no ens ha dit res”.

Aquest nou retard se suma al darrer, quan el govern local va prometre als veïns que s’urbanitzaria el barri abans de finalitzar el 2021.

La millora urbana del carrer Narcís Monturiol és una llarga reivindicació del veïnat, ubicat en el conegut barri del “Matadero”. L’actuació busca maquillar la zona reasfaltant el carrer, augmentant-hi la llum dels fanals i posant-hi papereres i bancs i per asseure’s-hi, entre d’altres.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.